Strafrecht

Problemen met Justitie? Dagvaarding ontvangen? Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het strafrecht en helpen u graag verder. Wij bieden rechtsbijstand voorafgaand aan en tijdens politieverhoren en doorzoekingen van woning of bedrijfspand, bij OM-zittingen en tijdens de behandeling van strafzaken door de politierechter en de meervoudige kamer. U kunt bij ons terecht voor de volgende strafrechtelijke onderwerpen:

Naast verdediging in strafzaken staan wij ook slachtoffers bij tijdens het strafproces. Daarbij verlenen wij bijstand in het indienen van een vordering tot schadevergoeding en het uitoefenen van spreekrecht. Ook kunt u bij ons terecht voor het indienen van een klacht op grond van artikel 12 van het Wetboek van Strafvordering.

Wat kost een strafrechtadvocaat?

In sommige gevallen komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand (Pro deo). U betaalt dat slecht een klein deel van de kosten zelf en in sommige gevallen zelfs helemaal niets. Ook is het soms mogelijk een vaste prijsafspraak te maken of op basis van een uurtarief te worden bijgestaan door een van onze advocaten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken