WK Advocaten

Locatie

Ons kantoor is gelegen in het centrum van Haarlem, op 5 minuten loopafstand vanaf NS-station Haarlem. Achter ons kantoor is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. U kunt parkeren bij de bordjes 'Gereserveerd Advocaten'.

Persbericht getuigenverhoor door Danny de Munk

Cliënte heeft op 2 oktober 2022 kennisgenomen van een bericht van Yvonne Coldeweijer, waarin zij naar buiten brengt dat op 20 oktober 2022 een zitting plaatsvindt bij de rechtbank Amsterdam. Die zitting heeft betrekking op het door De Munk ingediende verzoek om cliënte en De Munk te horen als getuigen, in aanloop naar een door De Munk aangekondigde schadeclaim. Cliënte wordt in deze zaak bijgestaan door ons kantoor.

Cliënte heeft de informatie over de zittingsdatum niet gedeeld met Yvonne Coldeweijer. Cliënte heeft eerder, bij monde van haar raadsman mr. Van der Weide, aangegeven dat zij geen inhoudelijke informatie over deze kwestie met de media zal delen. Zij zal op dit moment verder geen commentaar geven op dit bericht, de inhoud van het verzoekschrift en de claim die is aangekondigd door De Munk.

Haarlem, 3 oktober 2022

- Anthony Leigh