Lawyer

Jaelah Kluivers LL.M. has 25 years of experience in the personal injury field. She worked for 10 years as a personal injury expert voor several insurers. Therefore, she is very familiar with getting results for her clients.

In 2014 Jaelah completed the national Personal Injury Specialisation Course at Grotius Academie, a partnership of several Dutch universities.

Jaelah is representing victims in personal injury matters like traffic accidents, medical misconduct, industrial accidents and occupational disease.

Furthermore, she represents victims of violent and sex crimes.

Education

Grotius Academie, Specialisatieopleiding Personenschade (2014)
Beroepsopleiding advocatuur (2009)
School voor Journalistiek, Interview (2007)
Nibe-SVV, Personenschade expert Nivre (2006)
Universiteit van Amsterdam, Nederlands recht en bestuursrecht (1994)

Reviews

Door de vakkundigheid van mr. Jaelah Kluivers is het gelukt de volhardende houding van de instantie te keren en het hele proces in ons voordeel te laten verlopen. Chapeau! Toen ik bij Jaelah aan de deur klopte was ik moedeloos. Bijna twee jaar later is het touwtrekken eindelijk voorbij dankzij een ervaren advocaat met veel inlevingsvermogen in de situatie en de mens die er achter staat. Hartelijk dank!

Ik ben zeer tevreden over de verleende rechtshulp door mevrouw Kluivers. Zij heeft mij op een duidelijke en heldere wijze geïnformeerd over de te ondernemen stappen. Nogmaals dank voor uw hulp.

Jaelah Kluivers is een energieke vrouw die je situatie snel analyseert en kort en bondig je kansen en valkuilen schetst. Ze adviseert je helder en duidelijk over dossiervorming en vervolgstappen. In de rechtszaal behartigt zij je belangen op een duidelijke en standvastige manier, haar woorden worden echt gehoord. Deze dame is zeer capabel en zeker in staat om jouw kastanjes uit het vuur te slepen!

Jaelah heeft mij goed geadviseerd. Zij had oog voor een tactvolle procesvoering om de zaak tot een goed einde te brengen