WK Advocaten
Kenaupark 24
2011 MT Haarlem
T. 023-7100022
M. 06-25248130 (mr. Willemsen)
M. 06-50248655 (mr. Kluivers)
F. 023-7993737
E. info@wkadvocaten.nl

Ervaringen van cliënten

Een cliënte in een ontslagzaak:
"Jos is een jonge alerte advocaat met veel kennis van zaken. Hij weet zich snel in een zaak in te leven en behandelt adequaat de belangen van zijn cliënt. Hij is duidelijk in zijn verwoording waardoor je weet waar je aan toe bent en zelf keuzes kunt maken. Dit schept ruimte en vertrouwen. Op het persoonlijke vlak checkt hij de gevoelens van de cliënt naast dat hij het zakelijke gedeelte behandelt. Ik kan Jos aanbevelen als een deskundig advocaat."

Een cliënt in een zakelijk geschil:
"Een gecompliceerd zakelijk geschil met een opdrachtgever is voor onze organisatie succesvol afgerond. Dit bevredigend resultaat is behalve door de juridische bijdrage ook bereikt door een slimme en tactische aanpak. Daarin weet Jos zich duidelijk te onderscheiden."

Een cliënt in een familiezaak:
"Jos heeft mij heel kundig bijgestaan in een complex dossier waarin machtsmisbruik en manipulatie een rol speelde. Hij heeft dit dossier in meer hanteerbare juridische brokstukken vertaald. Jos had daarbij een opvallend goed inlevingsvermogen en onderzocht daarbij altijd eerst minnelijke oplossingen.

Hij besprak altijd op een heldere wijze vooraf de verschillende oplossingsrichtingen, tactieken en de bijbehorende kosten waardoor er met Jos een heel efficiënte en effectieve samenwerking is geweest. Wij hebben een procedure aangespannen bij de rechtbank. Deze zaak is door de uitstekende pleitnota’s en de heldere uiteenzetting van Jos door de rechtbank in ons voordeel beslist."